Kedves Tagtársak!

A 2017. évi tagdíjak befizetésének határideje: 2017. január 31-e. lehetséges több évre (maximum négy évre) előre is befizetni a tagdíjat. Kérlek, küldjétek el a tagdíjat határidőre: ez a legstabilabb, legbiztosabb bevételünk, ami az Egyesület működését biztosítja, megalapozza!

A tagdíj összege 2017-re:
Ifjúsági tagoknak: 500.-Ft / fő /év (18. év alattiak választhatják ezt a kategóriát)
Rendes tagoknak: 2000.- Ft / fő / év. Önkéntesen ennél nagyobb összegű tagdíj is fizethető. Aki diák, PhD-hallgató, nyugdíjas, munkanélküli, beteg, kiskeresetű, gyereket nevel, vagy messze lakik, vagy nem tud (vagy nem szán rá) ekkora összeget, vagy egyéb méltánylást érdemlő oka van rá, az indoklás nélkül fizethet 500.- Ft/fő/év összegű tagdíjat.

Aki ezt a mérsékelt összeget sem tudja személyes helyzete miatt befizetni, az az elnöktől (tőlem) kérhet felmentést 2017-re. Ezt az e-mailt csak nekem küldjétek (szilard.csizmadia(@) dlr.de vagy vcse(@) vcse.hu címre), ne a levlistára!

A tagdíjak befizetési módja:

Banki átutalással a Vega Csillagászati Egyesület 75500258 – 10819342 – 00000000 számú bankszámlájára (ez a preferált megoldás).

A Zalavölgye Takarékszövetkezetben (pl. Zalaegerszeg, Kovács Károly tér e. vagy a Kossuth utcán) személyesen, pénztári befizetéssel is rendezhető a tagdíj. A takarékszövetkezeti alkalmazottnak mondjátok meg, hogy a VCSE fenti bankszámlaszámára lesz a befizetés, és a közleményben a neveteket adjátok meg!
Személyesen Zalaegerszegen Bánfalvi Péter elnökségi tagnál (banfalvi54(@)gmail.com) vagy Csizmadia Tamás titkárnál (Aldhissla1987a(@)gmail.com) Budapesten lehet befizetni készpénzben a tagdíjat, de ez esetben a megadott e-mail címeken egyeztessetek velük időpontot és helyszínt!

Köszönjük, hogy közös hobbinkat, és a VCSE-t tagdíjatokkal támogatjátok.