[VCSE-LevLista] Tagdíjbefizetési lehetőség és elnökségi ülés dec. 27-én Zalaegerszegen

szilard.csizmadia at dlr.de szilard.csizmadia at dlr.de
2011. Dec. 26., H, 11:27:13 CET


Kedves Listatagok!

Kedden, 2011. dec. 27-én 14-16 óra között a Zalaegerszeg, Dísz tér 7. alatt lévő 2. emeleti TIT-irodában tartunk elnökségi ülést.

Előtte és utána van lehetőség a tagdíj befizetésére. Kérjük a környékbeli tagokat, hogy ha módjukban áll, személyesen itt és ekkor szíveskedjenek a tagdíjat rendezni.

A tagdíjat rózsaszín postautalványon is fel lehet adni a Vega Csillagászati Egyesület, 8900 Zalaegerszeg, Berzsenyi u. 8. címre. Kérjük, az utalvány hátoldalára írjátok rá a tagdíjat befizető tag nevét, és hogy "Tagdíj 2012" !

A tagdíjat be lehet fizetni banki átutalással is. A közlemány rovatba ugyancsak a befizető nevét és a "Tagdíj 2012" üzenetet tüntessétek fel. A VCSE bankszámlaszáma, ahová a tagdíjat utalni lehet: Zalavölgye Takarékszövetkezet 75500258 - 10819342 .

A tagdíj összege:
- 18. évüket még be nem töltött ifjúsági tagoknak: 500.- Ft/fő/év.
- 18. életévüket betöltött rendes tagoknak: 2000.- Ft/fő/év.

Önkéntes alapon azonban ennél nagyobb összegű tagdíj is fizethető.

Kedvezmények:

a) aki munkanélküli, nyugdíjas, beteg, egyetemista, doktorandusz, keveset keres, nem Zala megyében él. stb. szóval bármi méltányolható oka van rá, az csak 500.- Ft/fő/év tagdíjat fizessen.
b) ha egy családban van már egy rendes tag, akkor elegendő neki a rendes tagdíjat fizetnie, a többieknek csak 500.- Ft tagdíjat kell fizetniük 2012-re.

A tagdíj befizetésének határideje: 2012. január 31.

A tagdíjak összegénél jelentősen nagyobb kedvezményeket adunk a nyári tábori részvételi díjakból tagtársunknak, ezen felül tagjaink szép kivitelben kisebb nyomtatványokat, kiadványokat, VEGA-t kapnak postán, és egyéb programjainkon ingyenesen vehetnek részt.

A tagdíj az egyik legfontosabb bevételi forrásunk. Ebből tartjuk fenn az Egyesület alapvető működését. Az, aki csak egyszerűen szeretné támogatni a természettudományos, ezen belül főként a csillagászati ismeretterjesztést, az emberi hülyeség visszaszorítását oktatás, népszerűsítés révén, a fiataloknak egy hasznos program és időtöltés megszervezését, vagy egyszerűen csak a tevékenységünket, legegyszerűbben úgy teheti meg, ha támogat minket a tagdíjával! A legfontosabb, legalapvetőbb aktivitás egy tag részéről az, ha tagdíját újra meg újra befizeti - ezzel már sokkal többet tett, mint egy átlagos ember, és nekünk nagy segítséget nyújtott.

Kérjük azokat a listaolvasókat is, akik még nem tagok, fontolják meg, hogy belépnek a VCSE-be, vagy hogy tagdíjukkal támogatják munkánkat!

Az elnökségi ülés 14-16 óráig lesz (nyilvános, de szavazati és hozzászólási joga csak az elnökségi tagoknak van). Utána kólázás egy közeli helyen és beszélgetés a tagtársak között.

Üdvözlettel és köszönettel:
Dr. Csizmadia SZilárd
csillagász
a VCSE elnöke
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://vcse.hu/pipermail/lista/attachments/20111226/e9b78fce/attachment.html>


További információk a(z) Lista levelezőlistáról