[VCSE-LevLista] Felhívás javaslattételre (HJD)

szilard.csizmadia at dlr.de szilard.csizmadia at dlr.de
2011. Nov. 18., P, 12:26:33 CET


Kedves Barátaim!

Arra szeretnélek kérni Titeket (mindannyiotokat), hogy a 2012. évi Hettyei János Díjra vonatkozó javaslataitokat, rövid indoklással együtt december 22-ig legyetek szívesek nekem megküldeni külön e-mailben (ne ide a listára). A javaslatok alapján a jelölt személyét az elnökség dec. 27-i ülésén választja ki, vagy dönthet arról is, mint arra volt már példa, hogy most senki nem kapja meg a díjat. A végső szót pedig a közgyűlés mondja ki jövő év áprilisában.

A korábbi díjazottak listája, illetve hogy mit is díjazzunk ezzel a kb. 20 ezer Ft értékű bronz éremmel, itt tekinthető meg:

http://www.vcse.hu/about/kituntetes.html

Szeretném megjegyezni, hogy ez a díj hosszabb, legalább 10-12 éven vagy annál is hosszabb időn át folytatott tevékenységéért jár, nem egyetlen kiemelkedő pillanatot, fellángolást díjazzunk vele! A javasalttételnél ezt kéretik figyelembevenni. Ugyanakkor életkori megkötöttség nincs. Az illetőnek nem kell egyesületi tagnak lennie, de lehet VCSE-tag is :-) A díjazottnak nem kell Zala megyeinek lennie, de valamilyen formában meg kell jelennie, hogy kötődik kisebb vagy nagyobb mértékben Zalához (pl. egyesületi tagság valamelyik zalai egyesületben, vagy valamilyen formában a megyéhez kapcsolódik, pl. itt született, vagy valaha itt lakott, stb.)

Várva a remélhetőleg szép számú javaslatot, üdvözlettel:
Dr. Csizmadia Szilárd
csillagász,
a VCSE elnöke


--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://vcse.hu/pipermail/lista/attachments/20111118/37266e3d/attachment.html>


További információk a(z) Lista levelezőlistáról