[VCSE-LevLista] Meghívó

szilard.csizmadia at dlr.de szilard.csizmadia at dlr.de
2012. Ápr. 12., Cs, 21:53:50 CEST


Kedves Barátunk!

A VCSE közgyűlése két hét és két nap múlva lesz Zalaegerszegen, ápr. 28-án 13.45 órai kezdettel. Részletes program a www.vcse.hu oldalon található. A program végeztével közösen indulunk Zalalövőre, az észlelőhétvégénkre, amelynek keretében a hegyhátsáli csillagvizsgálót is meglátogatjuk. Mindkét programra várunk szeretettel. (Aki jön, kérjük, egy rövidke e-mailben jelezze nekünk!)

A közgyűlés nem politikai esemény (egyébként is igyekszünk távol tartani a VCSE-t a politikától, amennyire kell és lehet), nem is asztropolitikai vagy egyesületpolitikai esemény, és az is lehetséges, hogy csak 30-35 percet tart - a programban inkább bőven szántunk mindenre időt, hátha valaki hosszabban szólal fel.

A közgyűlés tagtársaink és barátaink tavaszi találkozója a nyári tábor mellett; néhány rövid, de nagyon érdekes témát feszegető előadásban érintjük a csillagászat aktuálisan legfontosabb eseményeit, megünnepeljük tagtársaink sikerét, és ha arra érdemes valaki, kitüntetjük; és beszélgetünk arról, ki mit szeretne a következő egy évben. Ez annak is érdekes és fontos lehet, aki nem túl aktív, de szeretne valami újat megtudni a csillagászatról. Jó annak is, aki jobban meg akar ismerni minket. És annak is jó, aki szeretne egy műveltebb, szebb, jobb Magyarországot, mert ha sokan gyűlünk össze e szép természettudomány és az Univerzum színes csodái ürügyén, akkor rádió, TV jelenti a létszámot, és lehet látni, mennyien tesznek a puszta jelenlétükkel is azért, hogy jobb legyen itthon. Egyszer mi uraljuk a rövidhíreket, ne egy baleset vagy egy kutyakínzás... Sokkal jobb a VCSE eredményeiről olvasni ezeknél az újságban, nem? :-)

Várunk mindannyiotokat szeretettel (kérünk Titeket, küldjetek részvételi szándékotokról egy rövid e-mailt a vcse at vcse.hu-ra):

Szilárd
a többi elnökségi tag nevében is
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://vcse.hu/pipermail/lista/attachments/20120412/dd16f125/attachment.html>


További információk a(z) Lista levelezőlistáról