[VCSE-LevLista] Decemberi találkozó

szilard.csizmadia at dlr.de szilard.csizmadia at dlr.de
2012. Dec. 19., Sze, 11:05:53 CET


Kedves Barátaim!

December 27-én, du. 14-16 óra között tartjuk elnökségi ülésünket a Zalaegerszeg, Dísz tér 7. sz. alatt lévő TIT-irodában. Az ülés nyilvános, azon megfigyelőként bárki részt vehet. A helyszínen személyes tagdíjbefizetésre is lehetőség nyílik.

December 21-én Zalaegerszegen, valahol a Dísz tér környékén évzáró (önköltséges) kávézást-süteményezést-találkozót szervezünk, du. 16.30-tól. Kérnélek Titeket, e-mailben jelezzétek részvételi szándékotokat, mert akkor a megfelelő számú résztvevőre foglalnák helyet. Minden helybeli és környékbeli barátunkat, tagtársunkat várjuk!

Végezetül kérlek Titeket, hogy ugyancsak a vcse at vcse.hu e-mail címre legyetek eljuttatni javaslataitokat dec. 22-e éjfélig: kinek adjon az elnökség szenior tag címet, és kinek javasoljuk adni a Hettyei János Díjat jövőre. Rövid, 1-2 mondatos indoklás elég. Megjegyzés: szenior tag csak az lehet, aki legalább nyolc éve tagja az Egyesületnek, és érdemi, jó munkát végzett. A szenior tagok többet nem kell, hogy tagdíjat fizessenek. A Hettyei János Díjat pedig lehet adni zalai személynek, zalai származásúnak, vagy egyesületi tagnak (akkor is, ha nem zalai az illető), kiemelkedő amatőrcsillagászati, ismeretterjesztő, vagy csillagászati munkájáért, vagy az Egyesület érdekében kifejtett tevékenységért. A díjjal egy kb. 20 ezer Ft értékű bronz érem jár.

Üdvözlettel,
Szilárd
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://vcse.hu/pipermail/lista/attachments/20121219/69603385/attachment.html>


További információk a(z) Lista levelezőlistáról