[VCSE-LevLista] Virtuális Csillagászati Klub - 2012. június 12. (kedd), 20:00 (Emlekezteto)

szilard.csizmadia at dlr.de szilard.csizmadia at dlr.de
2012. Jún. 12., K, 13:28:23 CEST


Szervusztok!

Meghívó: VCSK-összejövetel skype-on 2012. június 12-én (ma), kedden este 20.00 órától, téma: Meteorok megfigyelése vizuálisan és videókamerákkal (előadó: Csizmadia Szilárd), illetve a Vénusz-átvonulásról beszámolók, képek.

Szeretnék egyben gratulálni mindazoknak, akik sikeresen megfigyelték a Vénusz-átvonulást. Biztos vagyok benne, hogy nagy élménnyel gazdagodtak. Köszönöm szépen, hogy eddig is ilyen szép számú beszámolót küldtetek; ha van még valakinek beküldetlen élménybeszámolója vagy megfigyelése, szeretettel várjuk még! A Zalai Hírlap is beszámolt az egerszegi VCSE-TIT bemutatóról: http://zalaihirlap.hu/tudomany/20120606_venusz_nap_video .

Üdvözlettel:
Szilárd

Technikai tanácsok a VCSk-n való részvételhez:
Részt venni egyesületi tagoknak és nem egyesületi tagoknak lehet (ingyenesen), de a skype technikai korlátja miatt 24 főnek legfeljebb - előnyt a tagdíjat fizető tagok élveznek, ha megtelnénk. A részvételhez számítógép vagy laptop, internetkapcsolat és skype program kell. A skype ingyenesen letölthető a www.skype.com<http://www.skype.com> oldalról, egyszerű installálni. Hangszóró kell, mikrofon nem feltétlenül szükséges. A résztvevők a csizmadia.szilard nevű skype-felhasználót keressék, aki a fenti időpontban mindenkit hívni fog. Az összejövetel során előadást lehet hallgatni, az előadás anyagát (PPT-bemutató, videók, animációk, képek) lehet nézni, és a felmerült kérdésekből és az arra adott válaszokból együtt tanulunk, tájékozódunk, és gyönyörködünk az Univerzum szépségeiben.
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://vcse.hu/pipermail/lista/attachments/20120612/06762309/attachment.html>


További információk a(z) Lista levelezőlistáról