[VCSE-LevLista] 2. forduló

szilard.csizmadia at dlr.de szilard.csizmadia at dlr.de
2012. Már. 19., H, 10:52:59 CET


Szóltak, hogy elfelejtettem, hogy 1993-ban a Simonkay Piroska-Csarnai Noémi - Németh Helga összetételű csapat is bejutott az országos tízbe ezen a versenyen - az ő tapasztalataik is érdekesek lehetnek a mostaniaknak, úgyhogy ha van mit megírni nekik, kérem, tegyék meg!

Sz.

________________________________
Von: lista-bounces at vcse.hu [lista-bounces at vcse.hu]" im Auftrag von "szilard.csizmadia at dlr.de [szilard.csizmadia at dlr.de]
Gesendet: Montag, 19. März 2012 10:39
Bis: lista at vcse.hu
Betreff: [VCSE-LevLista] 2. forduló

Szervusztok!


A VCSE Hydra257 nevű csapata (Ódor Zsófia, Oláh Patrícia, Balogh Lilla) a Kulin Országos Csillagászati Vetélkedő 2. levelezős fordulóját is teljesítette, és a második fordulóban megszerezhető 60 pontból 56 pontot értek el! (Felkészítő tanár: Bánfalvi Péter.)

Az 1. fordulóban ötödikek lettek, a második fordulóban pedig holtversenyben 4-5-ikek, vagyis egyre közelebb kerültek ahhoz, hogy bekerüljenek az országos döntő legjobb 10 csapata közé (még egy levelezős forduló van hátra az országos szóbeli döntő előtt).

Gratulálunk! Nagyon szép az eredményük.

Van köztünk jópár tagtársunk, akik ezen a versenyen korábban részt vettek. Azt hiszem, sokat segítene, ha a korábban országos negyedik csapat (Bedő Veronika, Csizmadia Tamás, Győrffy Ákos), illetve a más csapatpokban sikeresen teljesítő többi tagtársunk (a harmadik helyezett csapatban volt Szám Dorottya és Mohácsi István, a hatodikban Gálicz Eszter) megírnánk e-mailben a mostani csapatnak a tapasztalataikat: milyen volt a szállás, a helyszín, a zsűri, a kaja, a feladatok, a légkör, a hangulat - biztosan nagyon sokat segítene a felkészülésben! Köszönöm szépen nekik előre is. A hagyományok, a tapasztalatok továbbadása fontos része az egyesületi tradícióknak!

Üdv (immár újra Európából):
Szilárd
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://vcse.hu/pipermail/lista/attachments/20120319/be7dff5b/attachment.html>


További információk a(z) Lista levelezőlistáról