[VCSE-LevLista] Előadók kerestetnek

szilard.csizmadia at dlr.de szilard.csizmadia at dlr.de
2013. Aug. 23., P, 13:54:07 CEST


Szervusztok!

Az őszi-téli VCSK-kra keresünk előadókat. Aki szeretne előadni, kérem, hogy a témájának összefoglalóját vagy címét küldje el nekem augusztus 31-ig!

Kérem a tisztelt tagtársakat és listaolvasókat, hogy az alábbi kérdőívet töltsék ki, és címemre való visszaküldésével segítsenek abban, hogy az elnökség jobban szervezhesse meg a Virtuális Csillagászati Klubokat.

Üdv,
Szilárd
--------------------------------

A kérdőív:

1./ Melyik nap lenne alkalmas Neked VCSK-nak:

hétfő
kedd
szerda
csütörtök
péntek
szombat
vasárnap

2./ Hány órát preferálnál a kb. 1 óra időtartamú VCSK kezdési időpontjául?

18:00
18:30
19:00
19:30
20:00
20:30

3./ Milyen témákról hallanál szívesen a Virtuális Csillagászati Klubon? (Többet is megjelölhetsz, írjad be, kérlek, mikre gondolsy!)

4./ Eddig hány VCSK-n vettél részt? Ha soha egyen sem, akkor miért nem? Technikai okok, időbeosztás, nem érdekel, vagy szerinted előadásokból nem lehet tanulni, vagy nem akarsz tanulni semmit a csillagászatról?

5./ Volt már rá példa, hogy utólag letöltöttted a VCSK kép- vagy hanganyagát a www.vcse.hu<http://www.vcse.hu> honlapról, és utólag megnézted és/vagy meghallgattad? Hányszor? Ha nem, miért nem?

6./ Szerinted táborokban, újságcikkekből, könyvekből, TV-s ismeretterjesztő műsorokból, a netről, egymástól személyesen, vagy előadásokból lehet-e több ismeretet szerezni? Milyen rangsort állítanál fel ezek között, melyik a leghasznosabb ismeretszerzési, ismeretfejlesztési mód?

7./ Hogyan lehetne szerinted fejleszteni a VCSK-t?

8./ Szerinted jobb lenne-e, ha VCSK-s előadások helyett felvennénk az előadásokat videóra, és azt tennénk fel inkább a honlapra? Te megnéznéd, ajánlanád-e ismerőseidnek a skype-os összejövetelt, vagy a videót?
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://vcse.hu/pipermail/lista/attachments/20130823/eecfb11e/attachment.html>


További információk a(z) Lista levelezőlistáról