[VCSE-LevLista] Virtuális Csillagászati Klub: víz és Mars

szilard.csizmadia at dlr.de szilard.csizmadia at dlr.de
2014. Ápr. 23., Sze, 10:01:51 CEST


Szervusztok!

Ma este, vagyis 2014. április 23-án 20 órától Gesztesi Albert, A TIT Budapesti Planetárium nyugalmazott munkatársa tart előadást VCSK-összejövetelünkön: Kérdőjelek a Mars körül címmel, elsősorban arról, hogy a feltételezett marsi víz (és következtetésképpen a korai, primitiv marsi élet) létezése mellett szóló megfigyelési tényeket hogyan is kell helyesen értelmezni és milyen következtetések vonhatók le, illetve hogy valószínűleg nem is volt ott annyi víz, mint amennyit korábban feltételeztek.

Az előadást a www.galileowebcast.hu<http://www.galileowebcast.hu> oldalon online lehet nyomonkövetni, nézni, hallgatni. Az előadás alatt-után skype-on kérdéseket lehet feltenni, de a skype használata csak kiegészítő lehetőség. Keresni a csizmadia.szilard felhasználót kell. Mindenkit szeretettel várunk az online előadásra.
------------------------------------------
Jövő héten, május 2-án 13.45 órakor tartjuk közgyűlésünket. A közgyűlés és az azt követő ismeretterjesztő előadások, valamint észlelőhétvége programja a www.vcse.hu<http://www.vcse.hu> oldalon elérhető. Az előadások végén lehetséges lesz valódi meteoritokat élőben látni, fotózni, kézbe venni, sőt megvásárolni is

Akik még nem szavaztak a tisztújításon, magyar-angol nyelvű emlékeztetőt kapnak nemsokára, benne a linkkel, ahová klikkelve az elektronikus szavazólapra jutnak. A részvétel eddig 46%-os, kérem, szavazzatok.

Üdv,
Szilárd
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://vcse.hu/pipermail/lista/attachments/20140423/96008faf/attachment.html>


További információk a(z) Lista levelezőlistáról