[VCSE-LevLista] Tisztújítás

szilard.csizmadia at dlr.de szilard.csizmadia at dlr.de
2014. Ápr. 28., H, 14:30:40 CEST


Szervusztok!

A pénteki teljes VCSE-program részletezését megtaláljátok a www.vcse.hu<http://www.vcse.hu> oldalon, kérlek, vessetek rá egy pillantást. Nagyon jó lesz, és hozzatok pénzt, ha akartok meteoritot vásárolni! :-) Egyébként a program ingyenes.

Néhány fontosabb információ a tisztújításon még nem szavazott 36 tagtársunk számára (aki nem VCSE-tag a levelezőlista tagjai közül, vagy már szavazott, törölheti ezt az e-mailt, nem kell végigolvasnia).

Az elektronikus tisztújításon a részvételi arány elérte az 51%-ot, tehát a szavazás érvényes lesz; azonban mindenki szavazata számít, az eredmény még nem ismert. A jelöltek listája, életrajza a www.vcse.hu/jeloltek.html<http://www.vcse.hu/jeloltek.html> oldalon megtekinthető. Ügyelj arra, hogy míg elnök-alelnök-titkár-ellenőr esetében egy-egy főre kell szavazni, addig az elnökségi tagokból többet, maximálisan 5-öt választhatsz! Ma, szerdán és csütörtökön ismét kiküldjük az emlékeztető e-maileket, kérlek, az abban szereplő linkre klikkelve adjátok le szavazataitokat! Csak az fog emlékeztető e-mailt kapni, aki még nem szavazott. Ez az e-mail így fog kinézni, ne töröld le, amíg nem szavaztál (ld. lentebb). A tisztújításra használt elektronikus oldalnak nincs magyar változata, ezért angol nyelvű az e-mail. A CLICK HERE TO VOTE részre klikkelj benne (a mellékelt képen pirossal van bekeretezve), és rögtön elvisz arra az oldalra, ahol leadhatod a szavazatod. Amennyiben ez a link nem működik, akkor - és csak akkor - menj el a http://www.ballotbin.com oldalra, és balra (a mellékelt képen kékkel bekeretezve) kell megadnod az azonosítódat (ezt zölddel kereteztük be, hogy hol találod meg). A szavazás titkos, csak azt látjuk, ki szavazott, de azt nem, hogy kire.

(A mellékelt példa-e-amiel csak példa, a benne szereplő kóddal senki nem tud szavazni :-))

Köszönjük, hogy részt veszel a tisztújításban!

Üdv,
Szilárd

A példa-e-mail, amihez hasonlót kapsz, ha még nem szavaztál:

[X]
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://vcse.hu/pipermail/lista/attachments/20140428/d8bb7177/attachment-0001.html>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: tisztujito_email_1.jpg
Type: image/jpeg
Size: 112843 bytes
Desc: tisztujito_email_1.jpg
URL: <http://vcse.hu/pipermail/lista/attachments/20140428/d8bb7177/attachment-0002.jpg>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: tisztujito_email_2.jpg
Type: image/jpeg
Size: 211250 bytes
Desc: tisztujito_email_2.jpg
URL: <http://vcse.hu/pipermail/lista/attachments/20140428/d8bb7177/attachment-0003.jpg>


További információk a(z) Lista levelezőlistáról