[VCSE-LevLista] Csillagászati vetélkedő / beadási határidő: június 15.

szilard.csizmadia at dlr.de szilard.csizmadia at dlr.de
2014. Május. 28., Sze, 09:27:17 CEST


Szervusztok!

A VCSE idei ifjúsági pályázata vetélkedő jellegű (egyszerű tesztfeladatok és gyenge-közepes erősségű számolós feladatok). A legtöbb feladat egyszerű geometriával megoldható, vagy a wikipédián a szükséges képletek elérhetők, amikbe csak behelyettesíteni kell...

A vetélkedő feladatai és szabályai letölthetők a www.vcse.hu<http://www.vcse.hu> honlapról. Bárki pályázhat a feladatok megoldásával, aki 26 év alatti (további részletek a fenti webcímen). Az első helyezett ingyen jöhet a nyári táborba! A 2-6. helyezettek 25% kedvezményt kapnak a részvételi díjból, ezen felül az első 10 helyezett a VCSE ifjúsági tagja lehet 2014-re tagdíjfizetés nélkül. Beadási határidő: 2014. június 15. Ha valamelyik feladat megoldása hiányzik, vagy nem tudjátok, akkor azt a megoldást ne adjátok be, ettől még a többi feladat megoldását pontozni fogjuk.

Kérem az érintett korosztályt, vegyen részt ebben a kedves kis játékban, hiszen ez alapján tudjuk majd, a tábor programját hogyan alakítsuk, ez egyfajta szintfelmérés, előrehaladás-mérés is.

Kérek mindenkit, hogy terjessze iskolájában, tanítványai vagy diáktársai között a feladatokat, a vetélkedő hírét.

Köszönettel:
Szilárd
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://vcse.hu/pipermail/lista/attachments/20140528/05445a2a/attachment.html>


További információk a(z) Lista levelezőlistáról