[VCSE-LevLista] Pályázati eredmények

szilard.csizmadia at dlr.de szilard.csizmadia at dlr.de
2013. Júl. 11., Cs, 13:20:21 CEST


Kedves Listatagok!

A korábbinál több pályázat érkezett be az idei ifjúsági cikkírói pályázatunkra. Úgy látszik, hogy akik évről-évre megpróbálják a pályázatot, egyre jobb pályaműveket adnak be. A benyújtott pályaművek közül a díjazott pályázatok íróinak szerintem nem lesz gondja jövőre, vagy 1-2 év múlva az egyetemi beadandó feladataik megfogalmazásával: az volt az összbenyomásunk, hogy tudnak írni. (Ez nagyon nagy szó manapság!) Látni, hogyan fejlődnek évről évre.

A zsűrinek ezért nem is volt könnyű dolga a sorrend megállapításánál. Amikor sok egyformán kitűnő munkát kapunk, akkor vajon mi alapján döntsünk? Pl. mert egy-egy mondat nehézkesre sikerült, vagy mert a címet nem sikerült eltalálni, vagy egy elgépelés benne maradt? Valójában nüansznyi különbségek döntöttek. Csupán azért nem öt első díjat ítéltünk oda, mert csak egy első díjra van pénze az Egyesületnek.

Így a következő döntést hoztuk:

A 2013. évi cikkírói pályázat nyertese Oláh Patrícia, aki "Fekete lyukak" c. írásával pályázott. Jutalma: ingyen jöhet az idei VCSE-táborba.

A második helyet (hat pont hátránnyal) Ódor Zsófiának ítéltük oda, aki "Víz a világűrben" c. munkával pályázott. Jutalma: 50% kedvezményt kap az idei nyári tábori részvételi díjból.

Három harmadik helyezést ítéltünk oda holtverseny miatt. A harmadik helyezettek és pályamunkáik címe: Tóth Mónika: "Hiedelmek, avagy valóság", Takács Piroska: "Gyorsulva táguló Univerzum" és Bognár Zsófia: "Léteznek idegen civilizációk? - Nem tudjuk!". Mindannyian 50% kedvezménnyel jöhetnek az idei nyári táborba.

A további pályázók nem értek el helyezést.

Gratulálunk a helyezetteknek! Nagyszerű munkát végeztek. Írásaikat valamikor a VEGA-ban viszont lehet majd látni.

Üdvözlettel:
Dr. Csizmadia Szilárd
elnök, VCSE
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://vcse.hu/pipermail/lista/attachments/20130711/52edbd5b/attachment.html>


További információk a(z) Lista levelezőlistáról