[VCSE-LevLista] Ifjúsági pályázat

szilard.csizmadia at dlr.de szilard.csizmadia at dlr.de
2014. Már. 18., K, 12:31:21 CET


Kedves Listaolvasók!

A VCSE idén is meghirdeti ifjúsági pályázatát, amelynek nyertese ingyen jöhet az idei nyári táborba! 14-26 éves fiatalok pályázhatnak. A beadási határidő június 15. A feladatsort mellékelem, de a honlapunkról is letölthető (www.vcse.hu).

A korábbi pályázatokhoz képest eltérések vannak. Az egyik eltérés, hogy idén a 2-6. helyezettek 25% kedvezményt kapnak a részvételi díjból (korábban a 2-3. helyezett kapott 50% kedvezményt).

Egy másik eltérés, hogy most nem cikket kell írni, hanem tesztkérdésekre kell válaszolni, csak egy féloldalas szöveges feladat van (tehát kevesebbet kell most írni), és van még néhány számolós példa. A számolós példák közül egyet érzek nehéznek (de valami kell, hogy széthúzza a mezőnyt :-)), a többi valójában nagyon egyszerű, a szükséges összefüggések megtalálhatók a neten is, majdhogynem csak be kell helyettesíteni. Nem szabad megijedni tőlük!

Kérlek, segítsetek a feladatok és a pályázat terjesztésében, küldjétek bátran tovább, főleg az esetleges érdeklődő fiataloknak.

Mindenkit biztatok a részvételre, az első olvasásra esetleg nehéznek talált feladatok ellenére valójában a neten minden válasz megvan, és nagyon könnyűek a feladatok, csak helyenként a szövegezést nehezítettük meg :-)

Üdvözlettel,
Szilárd
--------- következő rész ---------
Egy csatolt HTML állomány át lett konvertálva...
URL: <http://vcse.hu/pipermail/lista/attachments/20140318/59c89516/attachment-0001.html>
--------- következő rész ---------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: vetelkedo.pdf
Type: application/pdf
Size: 91618 bytes
Desc: vetelkedo.pdf
URL: <http://vcse.hu/pipermail/lista/attachments/20140318/59c89516/attachment-0001.pdf>


További információk a(z) Lista levelezőlistáról